Kraj:Středočeský kraj
Okres:Nymburk
Začátek dražby: 01.10.2024 13:30
Místo dražby:Elektronická dražba - OK dražby
Nejnižší podání: 605.000 Kč
Dokument k zobrazení: 1. Dražební vyhláška
2. Znalecký posudek
3. Usnesení o odročení dražby
4. Dražební vyhláška - další dražba

Jedná se o přízemní, zděný, nepodsklepený rodinný dům bez využitého podkroví pod sedlovou střechou krytou taškou pálenou a taškou betonovou. Objekt je situovaný do půdorysného tvaru obdélníka, nachází se v zastavěné, okrajové části obce Kněžice, v řadové zástavbě jako samostatně stojící, na adrese: Kněžice č.p. 158, 289 02 Kněžice. Parkování je možné na vlastním pozemku. Pozemek leží v rovinném terénu a je přístupný po veřejné zpevněné komunikaci, na pozemcích ve vlastnictví obce. Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, obecní vodovod a trativod. Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 2+1 s kompletním sociálním zařízením.

Původní stáří objektu je cca 100 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel postupně rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých. V roce 2008 byla provedena oprava vodorovných konstrukcí, rozvodů elektro, topení, vody a kanalizace a byla provedena oprava vnitřních omítek. Dále byla vyměněna okna za nová plastová a byla modernizována kuchyně a sociální zázemí (toto není ke dni ocenění stavebně dokončeno). Při místním šetření bylo zjištěno, že je propadlá část střechy a střešní konstrukce je ve špatném stavebně technickém stavu.

Na zadní obytnou část rodinného domu navazuje přízemní, zděná hospodářský objekt se sedlovou střechou krytou taškou pálenou, na kterou dále navazuje přízemní, zděná stodola se sedlovou střechou krytou taškou pálenou.

Příslušenství je tvořeno těmito venkovními úpravami: oplocení - drátěné pletivo na ocelových sloupcích a betonové podezdívce, vrata z ocelové konstrukce s výplní z dřevěných latí, vrátka z ocelové konstrukce s výplní z dřevěných latí, zpevněné plochy, trativod, přípojky IS.


Zpět na seznam dražeb